Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Αιτ/Νία:Του «Φώλιασαν» Και Τα Τρία Του Σκυλιά Στο Κυνήγι

Έχασε και τα τρία του σκυλιά κατά την διάρκεια του κυνηγιού την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου – Kάποιος είχε βάλει σε κομμάτια κότας δηλητήριο και τα είχε σπείρει στην περιοχή.
Οι λέξεις εξοργισμένος και πικραμένος είναι οι λιγότερες που μπορούν να χαρακτηρίσουν τον κυνηγό, που επικοινώνησε με το agrinioreport.com και κατήγγειλε πως είδε μέσα σε ελάχιστα λεπτά να χάνονται και τα τρία του σκυλιά Setter 7, 3 και 1.5 ετών όπως βλέπετε στις φωτό.
11
Ο άνδρας κυνηγούσε μπεκάτσες στο βελανιδόδασος στην θέση Ντοβρη βόρεια του χωριού Ρίγανη. Μαζί του είχε όπως κάθε φορά που πήγαινε για κυνήγι τα τρία του σκυλιά. Κατά την διάρκεια του κυνηγιού τα  σκυλιά για να φέρουν πίσω το θήραμα βρέθηκαν κοντά σε περιοχή που υπήρχαν κάποιες στάνες.
2
Στην συγκεκριμένη περιοχή όπως τελικά αποδείχθηκε, τα σκυλιά δηλητηριάστηκαν από δηλητήριο που κάποιος είχε βάλει σε κομμάτια κότας και είχε σπείρει στην περιοχή. Λέμε ότι τα είχε σπείρει κάποιος γιατί τα σκυλιά σύμφωνα πάντα με τον κυνηγό, βρήκαν τα δολώματα(κομμάτια κότας) σε διαφορετικά σημεία όπως κυνηγούσαν και όχι σε ένα μόνο σημείο.
Για όσους είναι γνώστες και της ράτσας των σκυλιών αλλά και του κυνηγιού μπορούν να καταλάβουν πως όποιος το σκέφτηκε και το έπραξε αυτό (δηλαδή το να χρησιμοποιήσει κότες- φτερωτά για δολώματα) οδήγησε στο συμπέρασμα τον κυνηγό να καταλάβει ότι αυτός, στόχευε σε κυνηγετικά σκυλιά αφού αυτά πάντα παίρνουν το πουλί ,(φτερωτό),για να το πάνε στον κυνηγό.
Έτσι έκαναν και τα συγκεκριμένα.
1Επίσης από τον τρόπο που έδρασε το δηλητήριο (άμεσα με γρήγορη σταδιακή παράλυση και ρόγχο στην αναπνοή) ,σύμφωνα με κτηνίατρο είναι κατά πάσα πιθανότητα το γεωργικό φάρμακο Λανειτ,του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες μας  έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία.
Σύμφωνα με τον κυνηγό \,  ο δράστης   φέρεται να ήξερε τι έκανε και τι ήθελε και κατά πάσα πιθανότητα, σκοπός τους ήταν να  θανατώσει τα σκυλιά, για να αποτρέψει τους κυνηγούς να κυνηγούν  εκεί κοντά.
Ο κυνηγός φυσικά μετέβη άμεσα στην Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση για το γεγονός κατά αγνώστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα