Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Φόβος στο Μολυβδοσκέπαστο… Έδρασαν κάτω από τη μύτη του Στρατού!

Μείζονα ερωτήματα για την ασφάλεια στην παραμεθόρια περιοχή δημιουργεί η λεηλασία των Αγίων Αποστόλων στο Μολυβδοσκέπαστο, το οποίο ζει σε κλίμα απόλυτης ανασφάλειας και φόβου.

Οι άγνωστοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, μπήκαν από την Αλβανία και επέστρεψαν εκεί μετά την λεηλασία της εκκλησίας.

Μπήκαν, βγήκαν και έδρασαν, στην κυριολεξία κάτω από τη μύτη του στρατιωτικού φυλακίου που είναι εγκατεστημένο και επανδρωμένο στο Μολυβδοσκέπαστο.


Πρόκειται για το φυλάκιο το οποίο επισκέφθηκε και διανυκτέρευσε στις αρχές Δεκεμβρίου, ο Υπουργός Άμυνας για να στείλει από κει.... μήνυμα ενίσχυσης της παρουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων στην μεθόριο!!!

Οι λιγοστοί κάτοικοι του Μολυβδοσκέπαστου, το μόνο που συζητούν πλέον, είναι η ασφάλειά τους και η ασφάλεια των σπιτιών τους, ενώ στο ερώτημα για την παρουσία της στρατιωτικής δύναμης στο χωριό τους, η απάντηση είναι αφοπλιστική. «Η δύναμη που υπάρχει το μόνο που κάνει είναι να... φυλάει το φυλάκιο»!!!

Στο χωριό δεν γίνεται καμία περιπολία από το στρατό, όπως δεν γίνεται και κανένας έλεγχος παρότι πρόκειται για ζώνη ασφάλειας προκαλύψεως.

Πρόκειται για ένα φυλάκιο που δεν έχει κανέναν ουσιαστικό ρόλο στη φύλαξη της μεθορίου, όπως τονίζουν οι ίδιοι οι κάτοικοι και εξακολουθεί να υπάρχει για λόγους τυπικούς και... φωτογραφικούς, καθώς προσφέρει άριστη θέα σε όσους το επισκέπτονται!

Πέραν αυτού ουδέν..

Και το απέδειξε η δράση των αγνώστων που χτύπησαν την εκκλησία και η ευκολία με την οποία κινήθηκαν στο χωριό.

Οι κάτοικοι στο Μολυβδοσκέπαστο ζουν με τον φόβο... Και το μόνο που συζητούν είναι η ασφάλεια των σπιτιών τους.

πηγη http://www.epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα