Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Τα Γιάννενα ξύπνησαν ξανά στα λευκά

Το πρωινό βρήκε και πάλι την πόλη ντυμένα στα λευκά, όμως φαίνεται ότι η μέρα ξεκίνησε σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Η κίνηση διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες, όπως αλυσίδες χρειάζονται στο σύνολο του οδικού δικτύου του νομού Ιωαννίνων.

Η περιοχή θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον κλοιό της κακοκαιρίας, καθώς χιόνι ή χιονόνερο θα πέφτουν και τις επόμενες ώρες.


Για την Τρίτη και σύμφωνα με το Εργαστήριο Μετεωρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο στο λεκανοπέδιο και χιόνι στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο των 600-700 μέτρων. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικών διευθύνσεων ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 4 βαθμούς Κελσίου σύμφωνα με το epiruspost.gr.

Ο δήμος Ιωαννιτών, με απόφαση που ελήφθη στις 6 το πρωί, ενημερώνει πως όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα, για λόγους ασφάλειας των μαθητών. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία στους δήμους Δωδώνης, Ζίτσας, Μετσόβου, Πωγωνίου και Βορείων ΤΖουμέρκων, αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα