Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Ελλάδα 2017: Έριξαν φόλα σε σκύλους οδηγούς τυφλών!!! video

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία που προκάλεσαν άγνωστοι – που θέλουν να λέγονται άνθρωποι – δολοφονόντας τη Diamond και στέλνοντας σε κρίσιμη κατάσταση στον κτηνίατρο ένα δεύτερο σκυλί, τη Φαίδρα

Εισπνεόμενη φόλα: Μια σταγόνα είναι αρκετή για να σκοτώσει ένα σκυλί. Πως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε!
Δεν δολοφόνησαν απλά ένα άκακο εκπαιδευμένο σκυλί αλλά στέρησαν (για δεύτερη φορά) «τα μάτια» του ιδιοκτήτη της, αφού η σκυλίτσα ήταν σκύλος οδηγός τυφλών.

Δεν πρόκειται απλά για δολοφόνους, αλλά για ακραία αντικοινωνικά ανθρωπάρια που δεν δίστασαν να ρίξουν φόλες σε αυλή προκειμένου να προκαλέσουν – με την απώλεια των σκύλων- πόνο και προβλήματα στους τυφλούς ιδιοκτήτες τους.
Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο Facebook η σχολή σκύλων οδηγών Λάρα:
Μόλις χάσαμε, εντελώς ξαφνικά τη Diamond, έναν σκύλο – οδηγό της Σχολής «Λάρα», πιθανότατα από φόλα που κάποιος πέταξε στην αυλή του….. αναμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας και των τοξικολογικών για να προβούμε σε ανακοίνωση με βεβαιότητα. Ήταν ένας ικανότατος σκύλος-οδηγός, τον οποίο είχαμε εκπαιδεύσει με πολλή αγάπη και που είχε αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου… αυτή, η κοινωνία για την οποία ανιδιωτελώς, αγωνιζόμαστε μας χλευάζει πλέον, κατάμουτρα κι απροκάλυπτα.
Ντροπή
 diamondΣτη Φωτογραφία στο περίπτερο της Σχολής «Λάρα», ο Τάκης Κόλιας με ολική απώλεια όρασης, κάθεται σε μια καρέκλα. Φοράει τη μπλούζα της Σχολής και με το δεξί του χέρι, χαϊδεύει τη μαυρούλα Diamond, τον σκυλο – οδηγό του, που στέκεται δίπλα του και χαμογελά, υπερήφανη.
 Σε κρίσιμη κατάσταση, βρίσκεται και η Φαίδρα το δεύτερο σκυλάκι της οικογένειας.
Εδώ, ένα βίντεο με τη Diamond:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα