Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΟΜΟΥΣ !!

Θα χιονίσει σήμερα στους νομούς Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρο, αλλά και στους νομούς Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Βοιωτίας και Φθιώτιδας ακόμα και πάνω από τα 200-300 μέτρα υψόμετρο.
Στα ορεινά και ημιορεινά σε Μαγνησία, Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα πάνω από τα 200-400 μέτρα θα σημειωθούν έντονες χιονοπτώσεις μέσα στην Παρασκευή ενώ δεν αποκλείεται να το στρώσει 10-15 εκατοστά, ενώ θα χιονίσει και σε πεδινά οριακά και παραθαλάσσια τμήματα. Και στα ορεινά, ημιορεινά και πεδινά της βόρειας Εύβοιας
αλλά και της Φθιώτιδας φαίνεται να χιονίζει μέσα στην Παρασκευή.
Προσοχή ωστόσο θα πρέπει να δείξετε τις επόμενες ώρες στους νομούς Μαγνησίας και Φθιώτιδας αλλά και Χαλκιδικής καθώς όπως θα δείτε και στους παρακάτω προγνωστικούς χάρτες, σε μερικά ορεινά και ημιορεινά τμήματα, το χιόνι δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τα 25 εκατοστά φτάνοντας σε ορισμένες περιοχές με αέρα και τα 30 εκατοστά.
Καλό θα ήταν όσοι κινηθείτε τις επόμενες 24 ώρες στα παραπάνω τμήματα που προαναφέραμε, να έχετε μαζί σας απαραιτήτως αντιολισθητικές αλυσίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα