Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ισχυρές εκρήξεις στην Κωνσταντινούπολη

Δύο ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν πριν λίγα λεπτά στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο της Μπεσίκτας, όπου δύο ώρες νωρίτερα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Μπούρσασπορ. Για τουλάχιστον 20 τραυματίες, κυρίως αστυνομικούς που έπεσαν θύματα επίθεσης με παγιδευμένο αυτοκίνητο, κάνει λόγο ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.
Σύμφωνα με το CNN Turk, ενώ το Vodafone Arena είχε αδειάσει αρκετή ώρα νωρίτερα από τους οπαδούς των δύο ομάδων, ομάδα αστυνομικών, υπεύθυνων για την αντιμετώπιση της βίας, παρέμενε στον περιβάλλοντα χώρο.

Την ώρα που το λεωφορείο που θα τους μετέφερε ετοιμαζόταν να αναχωρήσει, παγιδευμένο αυτοκίνητο που βρισκόνταν ακριβώς έξω από τη θύρα των φιλοξενούμενων οπαδών (στη συγκεκριμένη περίπτωση της Μπούρσασπορ), εξερράγη, ενώ αμέσως μετά ακούστηκαν και πυροβολισμοί.
Στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει δεκάδες ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα καθώς επίσης και ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει αποκλείσει την περιοχή.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρξε και δεύτερη έκρηξη, σε μεγάλο εμπορικό κέντρο κοντά στην πλατεία Ταξίμ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
Για «ξεκάθαρο τρομοκρατικό χτύπημα» έκανε λόγο ο υπουργός Μεταφορών, Αχμέτ Αρσλάν με ανάρτησή του στο Twitter. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα