Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ιωάννινα:Αναψε Το "Δέντρο" Στην Πλατεία Της Πόλης[Βίντεο-Φωτο]

Μουσικές ,show  ζογκλέρ , φωτιές ,σαπουνόφουσκες και το τεράστιο αερόστατο της Αστερούπολης συνέθεσαν το σκηνικό που στήθηκε στην κεντρική πλατεία  για την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Μεταλλικά κουτιά  χριστουγεννιάτικων δώρων και   ένα ξύλινο δέντρο φωταγωγήθηκαν  μόλις   ο Δήμαρχος ευχήθηκε   "Καλά Χριστούγεννα"

Το περσινό  ξύλινο δέντρο  που στολίζει και φέτος την  κεντρική πλατεία φέρει την "πινελιά"των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ ,αφού   το ζωγράφισαν με  περισσή αγάπη και  πολύ μεράκι ,δίνοντάς του μια διαφορετική   όψη  .
Η βραδιά άνοιξε με μουσικές απο τη Φιλαρμονική του Δήμου με την πλατεία να πλημμυρίζει κατά τη διάρκεια της τελετής  και με σύγχρονους ρυθμούς των Macondo .
Την παράσταση έκλεψαν οι ζογκλέρ  και τα παιχνίδια τους με τις φωτιές ,ενώ οι πρωταγωνιστές  των γιορτών ,τα μικρά παιδιά ενθουσιάστηκαν απο τις τεράστιες σαπουνόφουσκες  και τα hullahoop!

Παρά τη χαμηλή θερμοκρασία ικανοποιητική υπήρξε  η προσέλευση του κόσμου με όλους τους παρευρισκομένους,  με τα κινητά τους ανα χείρας ,να απαθανατίζουν   διάφορα στιγμιότυπα και τα μάτια όλων να στρέφονται στον ουρανό   στην καλύτερη στιγμή  της βραδιάς όταν  ξεκίνησε η ρίψη πυροτεχνημάτων.
Δεν έλειψαν  όμως  και τα σχόλια στα πηγαδάκια που είχαν στηθεί με αρκετούς Γιαννιώτες να εκφράζουν τα  παράπονά τους  , καθώς  ούτε  και φέτος στα  κοσμοπολίτικα Γιάννενα  δεν στήθηκε  στην πλατεία  ένα κλασικό μεγάλο  χριστουγεννιάτικο δέντρο με πολλά  φωτεινά λαμπιόνια με αρκετούς εξ αυτών να χαρακτηρίζουν τον στολισμό της πλατείας ,του κεντρικότερου σημείου της πόλης ,ως  πολύ μακρινό απο τις κλασικές εικόνες με τις οποίες  όλοι μας  έχουμε μεγαλώσει και θέλουμε να βλέπουμε  κάθε Χριστούγεννα...
Οπως και να έχει...με ευχαριστημένους και δυσαρεστημένους η αποψινή βραδιά  έβαλε την πρωτεύουσα της Ηπείρου στην εορταστική περίοδο !
Καλά Χριστούγεννα σε όλους  και του χρόνου με υγεία!



πηγη http://www.epirus-tv-news.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα