Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Τραγωδία στα Γιάννενα: 35χρονος πήγε να βοηθήσει τη γυναίκα του σε τροχαίο και παρασύρθηκε από φορτηγό!


Ο νέος άντρας έχασε άδικα τη ζωή του

Απίστευτη τραγωδία... Ένας 35χρονος, ο οποίος έσπευσε μέσα στη νύχτα να βοηθήσει τη σύζυγό του, το όχημα της οποίας είχε εκτραπεί, έχασε τη ζωή του.

Το απίστευτο δυστύχημα έγινε στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, μεταξύ της Βιομηχανικής Περιοχής και της Κληματιάς.

Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, το ΙΧ που οδηγούσε μία γυναίκα, εξετράπη της πορείας του. Η γυναίκα βγήκε σώα κι αβλαβής από το όχημα και τηλεφώνησε στον σύζυγό της, προκειμένου να ζητήσει τη βοήθειά του.


Ο 35χρονος άνδρας έσπευσε στο σημείο του ατυχήματος. Όντας πεζός στο οδόστρωμα και προσπαθώντας να βρει τρόπο για να επαναφέρει το αυτοκίνητο της γυναίκας του, παρασύρθηκε από άλλο όχημα, ένα ΙΧ φορτηγάκι, το οποίο επίσης εξετράπη της πορείας του στο ίδιο σημείο.

Αμέσως κλήθηκε Πυροσβεστική, ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ. Ο 35χρονος ανασύρθηκε από το σημείο όπου είχε καταλήξει μετά το χτύπημα που δέχθηκε αλλά παρά την προσπάθεια που έγινε δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την τροχαία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συγκεκριμένη στροφή το οδόστρωμα ήταν παγωμένο, ενώ ο δρόμος έμεινε κλειστός για δύο ώρες περίπου.

Πηγή: epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα