Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννενα: 25 Χρόνια Ενωση Μοντελιστών! Απολαύστε Το"Hellenic Mini Truckers Club ![Βίντεο-Φωτο]


Η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων συμπλήρωσε αισίως τα 25 χρόνια ζωής. Η ιστορία και η παρουσία της στο ελληνικό μοντελιστικό στερέωμα είναι πλούσια, μέσα από δράσεις τηλεκατευθυνόμενων αλλά και στατικών εκθεμάτων.

Τη χρονιά αυτή θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από επετειακές εκδηλώσεις στην πόλη των Ιωαννίνων με σκοπό την ανάδειξη της πορείας του συλλόγου.




Η αυλαία των επετειακών εκδηλώσεων άνοιξε στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016 στη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων από το τμήμα των τηλεκατευθυνόμενων φορτηγών και μηχανημάτων "Hellenic Mini Truckers Club" της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων.

Φορτηγά οχήματα, εκσκαφτικά μηχανήματα αλλά και "Ι.Χ" καθήλωσαν μικρούς και μεγάλους, στην πίστα που στήθηκε στο Συνεργείο Τζιάλλα.

Οι συμμετέχοντες προσήλθαν από πολλές και απομακρυσμένες πόλεις της Ελλάδας παρά τις οικονομικές δυσκολίες και έδωσαν στους επισκέπτες την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την ιδιαίτερη αυτή πλευρά του μοντελισμού.



Μικροί και μεγάλοι θαυμαστές των βαρέων οχημάτων διασκέδασαν "οδηγώντας" σε ένα καλοστημένο δίκτυο δρόμων, γεφυρών, χώρων φορτοεκφόρτωσης κα. τόσο υπό το φως του ηλίου αλλά και υπό το φως των προβολέων των φορτηγών, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

Το Δ/Σ της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων  εκφράζει τις θερμότερες των ευχαριστιών στα μέλη της που συνέδραμαν για τη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής, στα μέλη του Τμήματός της "Hellenic Mini Truckers Club" για τη συμμετοχή τους αλλά και την καθοριστική συνεισφορά τους, στους συμμετέχοντες από τις διάφορες πόλεις της Ελλάδας και τέλος σε όλους τους επισκέπτες που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

[βίντεο -μοντάζ -επιμέλεια Χάρης Πετρίδης ]
φωτο Χάρης Πετρίδης
epirus-tv-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα