Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Τρεις συμβουλές για να μην παίρνεις βάρος όσο μεγαλώνεις

Αντίθετα με ό,τι νομίζουμε, το ότι μεγαλώνουμε δεν είναι φυσικά ο μόνος λόγος που παίρνουμε κιλά. Απλά όσο μεγαλώνεις κι αλλάζει ο μεταβολισμός σου, παίρνεις πιο εύκολα κιλά. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορείς να το αποφύγεις!Τρεις συμβουλές για να μην παίρνεις βάρος όσο μεγαλώνεις

Με τις παρακάτω συμβουλές θα μπορείς να νιώθεις άνετα όσο μεγαλώνεις και να μην έχεις το άγχος ότι θα παίρνεις βάρος!




Φράουλες, μήλα και κρεμμύδια
Φράουλες
Φράουλες

Οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι η κατανάλωση τροφίμων πλούσια σε φλαβανοειδή μπορούν να αποτελέσουν ένα ισχυρό σύμμαχο στη διατήρηση του βάρους και στον περιορισμό της αύξησής του.

Τέτοιες τροφές είναι οι φράουλες, τα μήλα, τα κρεμμύδια, τα cranberries, τα κεράσια, τα σταφύλια, το τσάι, τα πράσα και το μπρόκολο.


Σήκω απ’ τον καναπέ σου
γυμναστική, τρέξιμο
γυμναστική, τρέξιμο

Το ξέρεις ήδη αλλά θα στο επαναλάβουμε για να το εμπεδώσεις. Όσο μεγαλώνεις η άσκηση σου χρειάζεται ακόμα περισσότερο. Ό,τι τρως μένει στο σώμα σου κι αν δεν κάνεις κάτι για να κάψεις καμιά θερμίδα, θα δεις σύντομα το βάρος σου να αυξάνεται. Γι’ αυτό μπες σε πρόγραμμα και μην κάθεσαι όλη μέρα.


Πες «όχι» στις δίαιτες
εσένα που κάνεις δίαιτα
εσένα που κάνεις δίαιτα

Οι δίαιτες που έχουν στόχο γεύματα με λίγες θερμίδες μπορούν να μειώσουν τον ρυθμό του μεταβολισμού σου. Όταν δεν καταναλώνεις αρκετές θερμίδες καθημερινά, το σώμα σου προσπαθεί να διατηρήσει την ενέργειά του, εξοικονομώντας ενέργεια. Εάν στρέφεσαι συνεχώς σε τέτοιου είδους δίαιτες, τότε ο μεταβολισμός σου δεν θα επανέλθει ποτέ στους κανονικούς του ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα