Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΚ στο Αγρίνιο: 7χρονος λιποθύμησε στο σχολείο του από την… πείνα!

qΔεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το περιστατικό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα σε δημοτικό σχολείο στο Αγρίνιο.



Ένα 7χρονο αγοράκι, μαθητής της Β’ τάξης, δεν άντεξε σε ένα από τα διαλείμματα και λιποθύμησε! Κατέρρευσε γιατί πεινούσε. Τη μέρα εκείνη, αλλά και την προηγούμενη, είχε πάει στο σχολείο του χωρίς να φάει!
Και επειδή οι γονείς του δεν έχουν τη δυνατότητα, να του δώσουν έστω 50 λεπτά για ένα κουλούρι, έμεινε νηστικός και στο σχολείο.  Τα υπόλοιπα παιδάκια έβαλαν τις φωνές καθώς πανικοβλήθηκαν και στο σημείο έσπευσαν δάσκαλοι για να δουν τι είχε συμβεί.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η μητέρα του 7χρονου, η οποία πήγε στο σχολείο και με βαριά καρδιά εξιστόρησε στους δασκάλους τι ακριβώς συμβαίνει, ζητώντας ωστόσο για ευνόητους λόγους να τηρηθεί μυστικότητα και διακριτικότητα.
Ο πατέρας του μαθητή έχασε πριν λίγους μήνες τη δουλειά του και κάνει κάποια μεροκάματα από εδώ και από εκεί μέχρι να βρει κάτι πιο μόνιμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού sinidisi.gr, η εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την οικογένεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα