Τελευταία νέα...
Αρχική ΗΠΕΙΡΟΣ ΥΠ.ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΥΓΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Δείτε εδώ!!!! Το μωρό που γεννήθηκε 2 φορές

Δείτε εδώ!!!! Το μωρό που γεννήθηκε 2 φορές
Όταν μεγαλώσει η Lynlee - Hope Boemer θα μπορεί να γιορτάσει τα γενέθλιά της δυο φορές, αυτό γιατί είναι το μοναδικό μωρό στον κόσμο που "γεννήθηκε" δυο φορές.

Η Lynlee "γεννήθηκε" μια φορά κατά τη διάρκεια της κύησής της, όταν έκλεισε την 28η εβδομάδα στη μήτρα της μητέρας της και μια δεύτερη, "κανονική" αυτή τη φορά όταν πια είχε συμπληρώσει τις 40 εβδομάδες ζωής και ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει τον κόσμο.



Συγκεκριμένα, η μητέρα της Margaret από το Τέξας ΗΠΑ διένυε την 16η εβδομάδα της κύησης της, όταν μετά από επίσκεψη στον γιατρό και μετά από υπερηχογράφημα διαπιστώθηκε ότι το έμβρυο είχε στον εγκέφαλό του έναν όγκο.

Ο μόνο τρόπος για να σωθεί το έμβρυο ήταν μια επικίνδυνη επέμβαση, που απαιτούσε την εξαγωγή του από τη μήτρα της μητέρας του.

"Ο όγκος αποτελεί τον πιο συνηθισμένο στα έμβρυα", είχε πει ο γιατρός Darrell Cass στους γονείς, δίνοντας τους δυο επιλογές. Η πρώτη ήταν η διακοπή της κύησης και η δεύτερη ήταν η ριψοκίνδυνη επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας το έμβρυο μπορεί να πέθαινε.

Οι γονείς της Lynlee αποφάσισαν να της δώσουν μια ευκαιρία και ζήτησαν από τους γιατρούς να προχωρήσουν στην επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου.
files.php?file=INMORO1_949794349.jpg
Μετά από 28 εβδομάδες κύησης οι γιατροί αφαίρεσαν το έμβρυο από τη μήτρα της μητέρας του και κατάφεραν να αφαιρέσουν τον όγκο σε μια εγχείρηση, που διήρκεσε 20 λεπτά.

files.php?file=INMORO1_949794349.jpg
Μετά την επιτυχία της εγχείρησης, οι γιατροί τοποθέτησαν και πάλι το έμβρυο στη μήτρα της μητέρας, διακινδυνεύοντας η κύηση να μην έχει την ίδια επιτυχημένη πορεία. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η θέληση της μικρής για ζωή έκανε τα αδύνατα δυνατά και τους γιατρούς να μιλούν για θαύμα.

Κατά τη γέννησή της η Lynlee υποβλήθηκε και σε δεύτερη επέμβαση για τον ολοκληρωτική αφαίρεση του όγκου.

"Το μωρό είναι καλά στην υγεία του και θα αναρρώσει πλήρως. Μάλιστα οι γονείς της την έχουν πάρει στο σπίτι και έχει ξεπεράσει κίνδυνο", αναφέρουν ενθουσιασμένοι οι γιατροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τελευταία Νέα